Welke makelaar kiest u bij het verkopen van uw huis?

Het kiezen van een makelaar is niet eenvoudig. Welke makelaar kiest u als u uw huis wilt verkopen? In Nederland zijn maar liefst 7.000+ makelaars actief. Het is daarom raadzaam om een vergelijking van makelaars te doen in uw regio, voordat u daadwerkelijk een makelaar kiest.

Makelaar kiezen op basis van ervaring

Voor veel huizenverkopers geldt 'ervaring' als een belangrijk criterium bij het kiezen van een makelaar. Een makelaar die veel ervaring heeft met verkopen in uw straat of wijk heeft immers ook een grotere kans om dat ook voor uw woning te kunnen doen. Door het vergelijkingsformulier in te vullen ontvangt u vrijblijvend offertes van makelaars met veel ervaring in uw woongebied.

Makelaar kiezen op basis van kosten

De tarieven van makelaars verschillen onderling aanzienlijk. In sommige gevallen komt dat doordat makelaars simpelweg een ander tarief aanhouden voor dezelfde diensten. In andere gevallen geldt dat makelaars een verschillend serviceniveau bieden. Er zijn makelaars die u het gehele verkooptraject uit handen nemen, en er zijn makelaars die dat slechts ten dele doen, maar daar uiteraard ook een lager tarief voor rekenen.

-

Makelaar kiezen op basis van een persoonlijke klik

Als u makelaars vergelijkt via VerkoopmakelaarOffertes.nl, dan krijgt u direct inzicht in de kosten per makelaar in uw gebied. De offertes zijn gratis en vrijblijvend, waardoor u tot niets verplicht bent. Op basis van de offertes kunt u geschikte makelaars uitnodigen ter kennismaking.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)

2022 © Huis-Verkopen-Offertes.nl | Huis verkopen

Tips | Kosten Makelaar | Snel Huis Verkopen | Stappen | Welke Makelaar