Snel huis verkopen

Wilt u snel uw huis verkopen? Er zijn verschillende routes die u kunt bewandelen. Een allesbepalende vraag is of het voor u belangrijk is wat de uiteindelijke verkoopopbrengst van de woning is. Op deze pagina leggen we uit wat uw mogelijkheden zijn om uw huis snel te verkopen.

De snelste manier om uw huis tegen normale opbrengst te verkopen

De beste manier om uw woning snel te verkopen, is door het inschakelen van een ervaren makelaar die uw woning tegen een zeer scherpe prijs in de verkoop zet. De makelaar stelt in eerste instantie vast welke vraagprijs realistisch is voor de woning. Vervolgens stemt hij met u af hoe ver er onder de realistische verkoopprijs gegaan kan worden. Hoe lager u gaat, des te groter u kans op snelle verkoop is. Deze route is de meest gebalanceerde en weloverwogen manier om het maximale uit uw woningverkoop te halen en tegelijkertijd binnen de snelst mogelijke tijd verkocht te krijgen. 

Heeft u geen haast met de verkoop? Dan is het uiteraard logisch dat u de woning boven de realistische verkoopwaarde in de verkoop zet. Het is hoe dan ook raadzaam om makelaars te vergelijken op basis van hun verkoopplan. Dan weet u meteen welke verkoopstrategie lokale ervaren makelaars voor u woning voor ogen hebben. Hoe snel u de woning wenst te verkopen en in welke mate de hoogte van de opbrengst van belang is, is uiteindelijk bepalend voor de vraagprijs die u en de makelaar vaststellen.

Pas op voor vastgoedpartijen die uw huis direct op willen kopen!

Er zijn diverse vastgoedmaatschappijen die direct huizen opkopen. Dat wil zeggen dat uw woning per direct verkocht kan worden. Maar: er zit een enorme adder onder het gras. De prijs die deze vastgoedpartijen op uw huis bieden ligt bijzonder ver onder de daadwerkelijke waarde van uw woning (vaak al minimaal zo'n 20.000 tot 30.000 euro minder dan de realistische verkoopwaarde van uw woning). Uw voordeel is dat de woning direct verkocht is, maar uw nadeel is dat u (onnodig) fors minder ontvangt voor uw woning. Ons advies is zodoende om dit soort partijen te mijden.

Als u per se uw woning binnen twee dagen verkocht wilt hebben, dan is verkoop aan een vastgoedmaatschappij uw enige realistische mogelijkheid, maar als u nog een week of langer kunt wachten, dan is het sterk te adviseren om de reguliere verkooproute via een makelaar te volgen, waarbij het 'verkoopplan' is om de woning erg scherp in de markt te zetten, met als doel zeer snelle verkoop. De verkoopopbrengst is dan met zekerheid aanzienlijk hoger.  

Wees verstandig: schakel een ervaren makelaar in om uw woning snel te verkopen

Als u makelaars vergelijkt via Huis-Verkopen-Offertes.nl, dan ontvangt u van ervaren makelaars in uw regio vrijblijvende offertes. U weet direct welke tarieven de makelaars hanteren, en welke verkoopstrategie zij voor ogen hebben om uw huis zo snel mogelijk tegen maximale opbrengst te verkopen. Als u een voorkeur heeft voor zeer snelle verkoop, dan neemt de makelaar die u uiteindelijk inschakelt uw voorkeur mee in de uiteindelijke verkoopstrategie.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)

2022 © Huis-Verkopen-Offertes.nl | Huis verkopen

Tips | Kosten Makelaar | Snel Huis Verkopen | Stappen | Welke Makelaar